2754053318 6983825412 Πόρτο Χέλι, Αργολίδα info@pankataskeuastiki.gr

Πανκατασκευαστική Κατσαρός
Τεχνικό Γραφείο
Μελέτη - Επίβλεψη - Κατασκευή - Βιομηχανικά Σταμπωτά Δάπεδα - Οικοδομικές Εργασίες - Πόρτο Χέλι Αργολίδας

Η Πανκατασκευαστική Κατσαρός είναι μια νεοσύστατη εταιρεία με έτος ίδρυσης το 2022. Η εμπειρία μας στην κατασκευή όμως είναι 20ετής με έργα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Αναλαμβάνουμε την έκδοση οικοδομικών αδειών, την μελέτη και σχεδίαση, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, καθώς και την επίβλεψη και την κατασκευή του έργου με ασφάλεια και υπευθυνότητα.
Η Πανκατασκευαστική Κατσαρός αναλαμβάνει επίσης την λείανση βιομηχανικών δαπέδων καθώς και την επίστρωση σταμπωτών δαπέδων σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Τέλος η Πανκατασκευαστική Κατσαρός αναλαμβάνει κάθε είδους οικοδομική εργασία με αμεσότητα απο τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας.
 

 

Μελέτη

Μελέτη

Με τον όρο μελέτη εννοούμε όλο το εύρος των απαραίτητων μελετών για την αποπεράτωση ενός έργου. Η μελέτη ενός έργου αποτελείται από: αρχιτεκτονική, στατική, μηχανολογική, περιβάλλοντος χώρου καθώς και ενεργειακή μελέτη.

Περισσότερα
Επίβλεψη

Επίβλεψη

Η επίβλεψη της εκπόνησης των μελετών ενός έργου είναι στις αρμοδιότητες της Πανκατασκευαστικής Κατσαρός, οι οποίες θα αποπερατώνονται με ασφάλεια και σύμφωνα με τους απαιτούμενους χρόνους.

Περισσότερα
Κατασκευή

Κατασκευή

Με την ανάθεση της κατασκευής σε εμάς, ο πελάτης κερδίζει χρόνο, κόπο και άγχη, που δημιουργεί η διαδικασία της κατασκευής.

Περισσότερα
Βιομηχανικά Σταμπωτά Δάπεδα

Βιομηχανικά Σταμπωτά Δάπεδα

Η Πανκατασκευαστική Κατσαρός αναλαμβάνει επίσης την λείανση βιομηχανικών δαπέδων καθώς και την επίστρωση σταμπωτών δαπέδων σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Περισσότερα